20 år med dæk og trafiksikkerhed

20 år med dæk og trafiksikkerhed

Med afsæt i en international karriere og en evne til konstant at forandre sin organisation med markedssituationen kan Georg Nielsen den 1. maj 2024 fejre 20 års-jubilæum som adm. direktør i Continental Dæk Danmark

Med en HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København, i dag kendt som CBS, startede Georg Nielsens erhvervsmæssige karriere med ni år i Carl F - der i dag er en del af Sanistål, som snart skifter navn til Ahlsell - hvor han startede som marketingassistent og sluttede som international marketingchef i datterselskabet d line international as.

Herefter gik turen til Baden Jensen, der arbejder med lak og andre autolakeringsprodukter til bl.a. autobranchen.

Her var han ansat i tæt på 10 år fra 1995-2004, og var i denne periode udstationeret i Asien som General Manager i tre år, før han kom til Continental Dæk Danmark, hvor han den 1. maj har 20 års-jubilæum som adm. direktør.

International også fritiden

Når samtalen falder på, hvordan man efter en karriere i udlandet kan finde ro i en stilling - endda over to årtier, lyder svaret fra jubilaren:

- Ikke to år i Continental er ens. I en stor og udviklingsorienteret koncern kommer der hele tiden nye produkter og nye teknologier til. Der er organisationsændringer og nye kolleger, der kommer indefra eller udefra.

- Og vores kunder og markedet forandrer sig i takt med nye teknologier, services og relationer.

- Alle de elementer er en forandring i sig selv, og i kombination er det jo som at få et nyt job med jævne mellemrum, smiler Georg Nielsen, som har taget det internationale udsyn med sig hjem i familielivet.

- Gennem de sidste 10 år har vi haft tre amerikanske udvekslingsstuderende boende, som har fulgt internationale studier gennem DIS Copenhagen - og vi har besøgt dem og deres familier i USA.

- Det er ekstremt berigende at kunne udveksle viden og erfaringer på tværs af generationer og geografi både privat og arbejdsmæssigt, mener Georg Nielsen.

Faglig og personlig udvikling
Både herhjemme og i udlandet har han i hele sin karriere suppleret ”on the job training” med længere forløb og korte sommerkurser i strategi, ledelse og forhandlingsteknik – ud over de mange kurser og træningsforløb, som Continental-koncernen stiller til rådighed for ledere og medarbejdere.

- Jeg synes, man vokser som menneske, hvis man dygtiggør sig inden for et andet fagområde eller en anden hobby end dét, man plejer, siger Georg Nielsen, som selv gerne kaster sig ud i nye områder, som han absolut ingen erfaring har med.

- Under Corona-nedlukningen, hvor hovedparten af os skulle vænne os til at arbejde hjemmefra, var vi fire gamle venner, der udgjorde en af de ”bobler”, man blev anbefalet at begrænse sig til.

- Vi fandt på, at vi ville begynde at brygge øl. Det havde ingen af os prøvet før, så vi var lige uerfarne.

- Her godt 3½ år senere har vi brygget 150 små batches med mørk øl, IPA og alle mulige recepter på specialøl, som vi har smagt gennem tiden, fortæller Georg Nielsen med et stort smil.

Siden 2016 har han sejlet kapsejlads som gast ud fra Lynæs, og ifølge Georg Nielsen minder kravene til kapsejlads meget om kravene til ledelse:

- Du skal navigere under skiftende vind- og vejrforhold. Du skal have tillid til din besætning, og de skal have tillid til dig. Og selvom der er meget, du kan uddelegere, så er der beslutninger, du som skipper i sidste ende er nødt til at tage selv.

- Som leder er du nødt til at være nærværende både over for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere – ligesom du skal være på båden over for din besætning.

- Det er krævende, men også givende både under sejladsen og når man kommer i land med de mål, man har sat, fastslår Georg Nielsen, som i en verden af konstante forandringer værdsætter og er omhyggelig med at pleje langvarige relationer, såvel professionelt og fritidsmæssigt som privat.

Jubilæet bliver markeret fredag den 17. maj 2024 i loungen på Brøndby Stadion, hvor alle kunder, netværksforbindelser og venner af huset - både hos Continental og i Dækimportørforeningen – er meget velkomne.

-hawin

29/4 2024
  • Ny røggas-sensor dokumenterer skibes udledning af sodpartikler

    Ny røggas-sensor dokumenterer skibes udledning af sodpartikler

    transport ›Green Instruments A/S, Teknologisk Institut og en række maritime interessenter har udviklet en røggassensor, der kan blive et vigtigt dokumentationsværktøj for skibsfarten og kommende, skrappere regler
  • Tredje Limfjordsforbindelse står klar om ti år

    Tredje Limfjordsforbindelse står klar om ti år

    transport ›Der er dog fortsat kræfter, der forsøger at standse projektet via EU-systemet, og mange mener, at de har en god sag
  • Fremtidssikring præger Dachsers nordiske 2023-resultat

    Fremtidssikring præger Dachsers nordiske 2023-resultat

    transport ›Investeringer i nye filialer og ny teknologi over hele Skandinavien præger det samlede årsresultat 2023 for Dachser-koncernens nordiske region. Ifølge de nordiske direktører skyldes nedgangen at virksomheden investerer i fremtiden. Det vil så til gengæld vil få en positiv effekt på langt sigt
  • JYSK indfører genanvendeligt top-cover til pallerne

    JYSK indfører genanvendeligt top-cover til pallerne

    transport ›Boligindretningskæden dropper plastfolie til at beskytte toppen af paller med vind og vejr. I stedet skal der anvendes et genanvendeligt cover, som dermed sparer JYSK 920.000 kilo plastik om året og samtidigt letter arbejdet for medarbejderne på distributionscentrene
  • Anlæg af ruderanlæg ved Taulovmotorvej snart i gang

    Anlæg af ruderanlæg ved Taulovmotorvej snart i gang

    transport ›Et dynamisk ruderanlæg skal om nogle år øge fremkommeligheden ved Taulovmotorvejen. Det nuværende tilslutningsanlæg 61 skal ombygges, og nu er der valgt en lokal entreprenør, som går i gang med anlægget den 29. april
  • Dachser overtager logistikudbyderen Brummer

    Dachser overtager logistikudbyderen Brummer

    transport ›Den østrigske virksomhed, Brummer er specialist i transport af temperaturstyrede fødevarer mellem Tyskland, Østrig og nabolandene. Med opkøbet styrker Dachser dermed sit netværk til transport og opbevaring af fødevarer i Europa
  • Dyrere diesel og mere tilskud til grøn vejtransport

    Dyrere diesel og mere tilskud til grøn vejtransport

    transport ›Regeringen og aftalepartierne forhøjer nu puljen i Grøn Fond-aftalen. Det betyder bl.a. at den grønne omstilling af lastbiler får tilført ekstra 450 mio. til ialt 750 millioner kr. Derudover er der afsat 161 millioner til biogasbiler. Højere dieselafgifter og bl.a. testvindmøller skal finansiere tilskuddene
  • Partnerskab om genanvendelige papirposer til e-handel

    Partnerskab om genanvendelige papirposer til e-handel

    transport ›Emballageproducenten DS Smith har indgået europæisk leverandøraftale med den svenske virksomhed, Jonsac der producerer transportemballager af FSC®-certificerede træråmaterialer