Efterspørgsel på energiberegninger for porte

Efterspørgsel på energiberegninger for porte

Energiforbruget har altid været et fokusområde i logistikbranchen, hvor det i store lagerhaller med frost- eller kølevarer er en tung post i budgettet. DAN-doors oplever da også at energiberegninger på porte er mere efterspurgt end nogensinde

DAN-doors har i mange år - gratis og helt uforpligtende - tilbudt at lave energiberegninger på døre og porte, så kunderne kan lave et energiregnskab, før de vælger dørløsning.

Den service er ikke blevet mindre efterspurgt i takt med, at energimarkedet er ustabilt og at bæredygtighedskravene til virksomhederne er skærpet markant.

Markedet for døre og porte er i konstant udvikling, og for DAN-doors er det afgørende at levere de mest attraktive løsninger til de udfordringer, der er i de forskellige brancher.

Energiberegninger og langsigtede driftssammenligninger på forskellige løsninger har været en del af DAN-doors’ servicepakke, næsten siden virksomhedens start i 1983, og dørproducenten fra Stilling mærker mere end nogensinde, hvor stor betydning, det har for kunderne at kunne lave langsigtede drifts- og CO2-beregninger.

Til energiberegningerne benytter DAN-doors en beregningsmodel, der er testet og verificeret af DTU.

Modellen kræver nogle få informationer fra kunderne, og baseret på dem bliver det muligt at beregne de årlige energi- og CO2-besparelser.

For kunderne betyder det, at det bliver muligt at sammenligne forskellige dør- og portløsninger og dermed vælge den rigtige løsning på et informeret grundlag.

Hvis man har brug for at få lavet energiberegninger eller ønsker at vide mere om denne service, opfordrer portproducenten til at man læser mere på DAN-doors’ hjemmeside eller kontakter virksomheden. 

-hawin

3/11 2023